Extra verwenning

Wil je je verblijf in Huis Octaaf helemaal afmaken? Dan kan je gebruik maken van heel wat extra mogelijkheden om jezelf en je andere vakantiegenieters goed te verwennen.

2 extra verwenning de banner

Ontbijt aan huis

Ontbijtzaak de komeere maakt voor jou een heerlijke ontbijtmand gevuld met veel lekkers waarmee je je dag meteen in stijl én boordevol energie kan starten. De ontbijtmand wordt helemaal aan huis geleverd. Bestellen kan heel gemakkelijk via de website.

Apéro aan huis

Helemaal relax thuis genieten na een heerlijke wandeling zonder extra werk in de keuken? ‘A l’aise’ maakt verrukkelijke tapasplanken die je gewoon midden op de tafel plaatst en waar elke ‘fingerfoodie’ heerlijk van kan snoepen.

In de voormiddag kan je tapasplank zelfs aan huis worden geleverd.

Ontdek de mogelijkheden!

Wijndegustatie aan huis

Onder begeleiding van een echte sommelier degusteer je enkele typische wijnen uit de Westhoek, van mousserend en wit, over rosé, tot zelfs rood. Ook het Vintje, de plaatselijke eau de vie en een gezamenlijk product van de lokale wijnbouwers, staat mogelijk op het proefprogramma.

De wijndegustatie kan gewoon doorgaan in Huis Octaaf.

Fietsverhuur

Heb je zelf geen fietsen bij? Dan kan je in de buurt van Huis Octaaf op verschillende adressen terecht voor de huur van zowel gewone als elektrische fietsen of gewone en elektrische mountainbikes. Sommige verhuurpartners kunnen de fietsen ook aan huis leveren en beschikken over een eigen depannage- en vervangingsdienst.